KAÇAUM BÜLTEN'in 3. Sayısı Yayında!

kacaum-bultenin-3-sayisi-yayinda

Merkezimizin yazılı dökümantasyon çalışmalarından olan Bülten serimizin 3. sayısı yayınlandı. Merkezimiz tarafından yılda 2 sayı yayınlanması planlanan KAÇAUM BÜLTEN'in bu sayısı da kıymetli akademik ve edebi metinlerle tamamlandı.

Bu sayıda Bültenimizin ana teması " Güncel Sorunlar" olarak belirlendi. Nitekim bu sayıda pandemide derinleşen kadın üreme sağlığı sorunlarından, aile ilişkilerine yansıyan dijitalleşme olgusuna; eril bir meslek alanı olarak icra edilmesine bir eleştiri olarak “eril mimarlık”tan, birlikte yaşama kültürünün vazgeçilmezlerinden olan değerlere ve toplumsal yaşamda kadının dönüşümüne kadar geniş bir yelpazede kadın ve aile temalı bilgilendirici yazılara yer verildi.

Bu sayıda da kadın ve aile temalı kitap ve film önerilerimiz ve yine kitap tanıtımlarımızı da okuyucularımızın ilgisine sunuyoruz. Kıymetli yazılarıyla bültenimizi zenginleştiren değerli yazarlarımıza, görüş ve önerilerini sunan KAÇAUM ekibine, yayın ve yapımda emeği geçenlere teşekkürü borç biliriz. Siz okuyucularımıza keyifli okumalar dileriz. 


28.09.2022 |  Kadın ve Aile Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi